Poslastica koja budi sva čula, probajte je sa vašim partnerom

1. Želatin preliti sa 5 kašika hladne vode i ostaviti ga da nabubri.
2. U šerpi pomešati mleko, slatku pavlaku, šećer i vanil-šećer, pa zagrevati pazeći da ne proključa. Skloniti šerpu s vatre i umešati nabubreli želatin.
3. Unutrašnjost manje tepsije prekriti čistom kuhinjskom krpom. Na suprotne stranice položiti ukoso po dve prazne čaše, između njih postaviti drvenu varjaču i tako ih fiksirati.
4. Uliti belu kremu u nakrivljene čaše da budu ispunjene dopola. Ostaviti u frižideru da se dobro stegne.
5. Maline i šećer pomešati, pa kratko prokuvati na umerenoj temperaturi.
6. Želatin preliti sa 5 kašika hladne vode. Voćnu masu umutiti u blenderu, procediti, a zatim sjediniti s nabubrelim želatinom. Nakon toga prohlađenom smesom dopuniti čaše.
*Najbolje recepte, kulinarske savete, trikove i dijete možete pronaći i na našoj Facebook stranicama - Stvar ukusa i Šta da kuvam danas?
*Zapratite Stvar ukusa i na Instagramu >>>>>>>>>>>> https://www.instagram.com/stvar_ukusa/
Izvor: posaljirecept.rs