1. Zagrejte rernu na 180 stepeni, pecite kolač na srednjoj poziciji.
2. U posudu za pečenje veličine 20X20 centimetara stavite papir.
3. Četiri jaja miksajte dugo dok ne postanu penasta i svetla, oko 6 - 8 minuta.
4. Zagrete čokoladni namaz u mikrotalasnoj oko minut ili lagano na pari, namaz bi trebao biti kremast.
5. Dodajte namaz u jaja kašiku po kašiku dok lagano miksate ili mešate. Nastavite to raditi dok potpuno ne stvorite kompaktnu smesu.
6. Pecite od 25 do 30 minuta. Pustite ih da se ohlade kako se ne bi raspadali.
*Najbolje recepte, kulinarske savete, trikove i dijete možete pronaci i na našim Facebook stranicama - Stvar ukusa i Šta da kuvam danas?
*Zapratite Stvar ukusa i na Instagramu >>>>>>>>>>>> https://www.instagram.com/stvar_ukusa/
Izvor: gastro.24sata.hr
1 SASTOJAK SE NIKAKO NE DODAJE U RUSKU SALATU, BRŽE SE KVARI: Milena je otkrila kako da ostane sveža i ukusna par dana
LAVA KOLAČ OD LIMUNA I BELE ČOKOLADE: Miks kiselog i slatkog, rastopljenog u ukusnom kolaču
VEĆINA DOMAĆICA PRAVI OVE GREŠKE PRILIKOM SPREMANJA PITE: Evo kako da vam svaki put uspe i bude savršena
SVI PRAVE ISTU GREŠKU KADA SPREMAJU KARBONARE: Evo kako da pripremite najkremastiji italijanski klasik
RUSKU SALATU SMO PRAVILI POGREŠNO: Bez nje je nezamisliva slavska trpeza, a 2 trika joj poboljšavaju ukus