Napravite ovu brzinsku poslasticu i uživajte u očarajućem ukusu.
Sastojci:
600 grama mlevenog keksa
1 kg šlaga
1 l mineralne vode
2 čaše kisele pavlake
600 grama malina
Priprema:
Umutite šlag s mineralnom vodom, dodajte dve pavlake i mutite dok se ne sjedini.
Šlag podelite u tri dela, u prvi dodajte keks, rasporedite na dno kalupa.
U drugi deo maline, premažite po kori i u treći deo ne stavljajte ništa.
Rasporedite po prve dve smese i ohladite.
*Najbolje recepte, kulinarske savete, trikove i dijete možete pronaći i na našim Facebook stranicama – Stvar ukusa i Šta da kuvam danas?*Zapratite Stvar ukusa i na Instagramu
Izvor: Stil
Lagana Rafaelo torta
Pečeno pile sa kestenjem
Kako da napravite karamel kocke
Zapečena pasta sa tunjevinom i paradajzom
Dečji svet je veći od ekrana: Priznanje za kampanju sa svrhom