1. Rastopite margarin na tihoj vatri i sjedinite sa mlevenim ili mrvljenim keksom, kako biste dobili kompaktnu masu. Ovo vam je praktično kora za tortu od jagoda.Ovu masu ravnomerno rasporedite u kalup ili posudu u kojoj ćete praviti voćnu tortu.
2. Skuvajte puding, ali sa malo manje mleka, kako bi bio gušći. Ukoliko ste se odlučili za obe vrste pudinga, potrebno je da ih skuvate odvojeno.
3. Dok se puding hladi, iseckajte jagode onako kako želite. U principu, najlepše je iseckati ih na listiće. Ne zaboravite da ostavite nekoliko jagoda za ukrašavanje.
Umešajte jagode u puding, pa time prekrijte koru.
4. Umutite šlag i njime prekrijte tortu. Ukrasite jagodama i mrvljenim keksom, ako želite. Ostavite tortu da se hladi.
Izvor: saznajlako.com
Lagana Rafaelo torta
Pečeno pile sa kestenjem
Kako da napravite karamel kocke
Zapečena pasta sa tunjevinom i paradajzom
Dečji svet je veći od ekrana: Priznanje za kampanju sa svrhom