1. Rastopite margarin na tihoj vatri i sjedinite sa mlevenim ili mrvljenim keksom, kako biste dobili kompaktnu masu. Ovo vam je praktično kora za tortu od jagoda.Ovu masu ravnomerno rasporedite u kalup ili posudu u kojoj ćete praviti voćnu tortu.
2. Skuvajte puding, ali sa malo manje mleka, kako bi bio gušći. Ukoliko ste se odlučili za obe vrste pudinga, potrebno je da ih skuvate odvojeno.
3. Dok se puding hladi, iseckajte jagode onako kako želite. U principu, najlepše je iseckati ih na listiće. Ne zaboravite da ostavite nekoliko jagoda za ukrašavanje.
Umešajte jagode u puding, pa time prekrijte koru.
4. Umutite šlag i njime prekrijte tortu. Ukrasite jagodama i mrvljenim keksom, ako želite. Ostavite tortu da se hladi.
Izvor: saznajlako.com
1 SASTOJAK SE NIKAKO NE DODAJE U RUSKU SALATU, BRŽE SE KVARI: Milena je otkrila kako da ostane sveža i ukusna par dana
LAVA KOLAČ OD LIMUNA I BELE ČOKOLADE: Miks kiselog i slatkog, rastopljenog u ukusnom kolaču
VEĆINA DOMAĆICA PRAVI OVE GREŠKE PRILIKOM SPREMANJA PITE: Evo kako da vam svaki put uspe i bude savršena
SVI PRAVE ISTU GREŠKU KADA SPREMAJU KARBONARE: Evo kako da pripremite najkremastiji italijanski klasik
RUSKU SALATU SMO PRAVILI POGREŠNO: Bez nje je nezamisliva slavska trpeza, a 2 trika joj poboljšavaju ukus