1. Istopite 150 grama čokolade. Odvojite žumanca i belanca.
2. Isecite puter na sitne komade, dodajte mu šećer i umutite ga. Zatim dodajte otopljenu čokoladu i sve promešajte.
3. Smesi od čokoalde i putera dodajte postepeno žumanca i brašno i promešajte.
4. Posebno umutite belanca i šam pažljivo dodajte čokoladnoj smesi, pa promešajte.
5. Sipajte smesu u pleh i pecite pola sata u rerni zagrejanoj na 180 C.
6. Izlomite belu čokoladu, otopite je i dodajte joj slatku pavlaku i vanilin šećer. Ovu smesu zagrevajte na srednjoj dok se lepo ne promeša, konstantno mešajući nekoliko minuta. Sklonite sa ringle i ohlađeni fil dobro umutite mikserom.
7. Pečenu koru presecite horinzontaln o na dva dela. Premažite jednu koru filom, pospite višnjama, zatim namažite ostatk krema, pa preklopite drugom korom. Otopite čokoladu za preliv s malo ulja pa prelijte kolač. Stavite ohlađenu poslasticu u frižider da se stegne, pa je pre služenja isecite na kocke.