Priprema:
Umutiti jaja sa čašom šećera pa dodati 4 kašike vode i u to 1 čaša brašna sa pecivom. Peći na 180 stepeni 20 min. Dok je vruć preliti ga sa čašom mleka hladnoga u koje smo dodali 2 vanile.
Fil: Ušpinovati 13 kašika šećera sa pola čaše vode pa ubaciti jagode da malo kuvaju i u to dodati dva pudinga od vanile ili jagoda. Kad se malo prohladi krem od jagoda sipati ga na pečeni patišpanj.Kolač ohladiti i odozgo umutiti šlag...i naravno sladite se dragi moji. Recept možete pogledati i u VIDEO izdanju
Prijatno!
kodbakeugostima.blogspot.com
1 SASTOJAK SE NIKAKO NE DODAJE U RUSKU SALATU, BRŽE SE KVARI: Milena je otkrila kako da ostane sveža i ukusna par dana
LAVA KOLAČ OD LIMUNA I BELE ČOKOLADE: Miks kiselog i slatkog, rastopljenog u ukusnom kolaču
VEĆINA DOMAĆICA PRAVI OVE GREŠKE PRILIKOM SPREMANJA PITE: Evo kako da vam svaki put uspe i bude savršena
SVI PRAVE ISTU GREŠKU KADA SPREMAJU KARBONARE: Evo kako da pripremite najkremastiji italijanski klasik
RUSKU SALATU SMO PRAVILI POGREŠNO: Bez nje je nezamisliva slavska trpeza, a 2 trika joj poboljšavaju ukus