Priprema:


Sastojci:

4 jaja i čaša od jogurta šećera 4 kašike vode 1 čaša brašna 1 čaša mleka 2 vanile 200 gr. šlaga 1 pecivo fil: 1 kg jagoda 2 pudinga 13 kašika šećera

Umutiti jaja sa čašom šećera pa dodati 4 kašike vode i u to 1 čaša brašna sa pecivom. Peći na 180 stepeni 20 min. Dok je vruć preliti ga sa čašom mleka hladnoga u koje smo dodali 2 vanile.

Fil: Ušpinovati 13 kašika šećera sa pola čaše vode pa ubaciti jagode da malo kuvaju i u to dodati dva pudinga od vanile ili jagoda. Kad se malo prohladi krem od jagoda sipati ga na pečeni patišpanj.Kolač ohladiti i odozgo umutiti šlag...i naravno sladite se dragi moji. Recept možete pogledati i u VIDEO izdanju

Prijatno!

kodbakeugostima.blogspot.com