Izmutiti sir i pavlaku, dodati kašičicu soli, jedno jaje i 1/2dl ulja.
U drugu posudu umutiti jaje sa mlekom, dodati dva prstohvata soli, vodu i malko ulja.
Staviti dve,tri kore pa namazati smesom od jaja i mleka, staviti trecu, isto ponoviti, presaviti po dužini na pola.
Na polovinu kore namazati smesu od sira.
Prebaciti vrh ka unutra
Pa špic koji je levo presmotati ka unutra i tako do kraja. Na kraju dobijete lepo oblikovan i zatvoren trougao.
Redjati u pleh koji ste obložili papirom za pečenje i premazivati sa onom smesom od mleka i jaja.
Peći na 200 stepeni dok lepo ne porumeni.
kodbakeugostima.blogspot.com
1 SASTOJAK SE NIKAKO NE DODAJE U RUSKU SALATU, BRŽE SE KVARI: Milena je otkrila kako da ostane sveža i ukusna par dana
LAVA KOLAČ OD LIMUNA I BELE ČOKOLADE: Miks kiselog i slatkog, rastopljenog u ukusnom kolaču
VEĆINA DOMAĆICA PRAVI OVE GREŠKE PRILIKOM SPREMANJA PITE: Evo kako da vam svaki put uspe i bude savršena
SVI PRAVE ISTU GREŠKU KADA SPREMAJU KARBONARE: Evo kako da pripremite najkremastiji italijanski klasik
RUSKU SALATU SMO PRAVILI POGREŠNO: Bez nje je nezamisliva slavska trpeza, a 2 trika joj poboljšavaju ukus