1. Operite i očistite krompir i luk, pa ih izrendajte.
2. Pleh podmažite uljem i stavite nekoliko kora. Napravite fil od krompira, luka, ulja, bibera i soli.
3. Slažite naizmenično dok ima materijala. Završite s nekoliko kora.
4. Pecite 20-ak minuta na 200 stepeni, dok ne porumeni.
Napomena: Kore premazujte uljem i prskajte kiselom vodom dok ih slažete, kao i poslednju koru.
1 SASTOJAK SE NIKAKO NE DODAJE U RUSKU SALATU, BRŽE SE KVARI: Milena je otkrila kako da ostane sveža i ukusna par dana
LAVA KOLAČ OD LIMUNA I BELE ČOKOLADE: Miks kiselog i slatkog, rastopljenog u ukusnom kolaču
VEĆINA DOMAĆICA PRAVI OVE GREŠKE PRILIKOM SPREMANJA PITE: Evo kako da vam svaki put uspe i bude savršena
SVI PRAVE ISTU GREŠKU KADA SPREMAJU KARBONARE: Evo kako da pripremite najkremastiji italijanski klasik
RUSKU SALATU SMO PRAVILI POGREŠNO: Bez nje je nezamisliva slavska trpeza, a 2 trika joj poboljšavaju ukus