1. Rernu zagrejte na 180 C.
2. Pomešajte kakao prah i vodu iostavite sa strane.
3. Pomešajte šećer i puter, a zatim dodajte jaja, jedno po jedno i na kraju vanilu.
4. Pomešajte brašno i prašak za pecivo, dodajte smesi sa jajima i dobro promešajte. Postepeno dodajte mleko dok smesa ne postane glatka.
5. Smesu podelite na dva dela. U jedan deo stavite mešavinu kakaoa i vode i dobro promešajte. Deo smese sa kakao sipajte u pouljen i pobrašnjen kalup za mafine (neka smesa zauzme 3/4 udubljenja za jedan mafin). Zatim u ostale kalupe sipajte i smesu bez kakaoa.
6. Mafine pecite oko 20-25 minuta.
1 SASTOJAK SE NIKAKO NE DODAJE U RUSKU SALATU, BRŽE SE KVARI: Milena je otkrila kako da ostane sveža i ukusna par dana
LAVA KOLAČ OD LIMUNA I BELE ČOKOLADE: Miks kiselog i slatkog, rastopljenog u ukusnom kolaču
VEĆINA DOMAĆICA PRAVI OVE GREŠKE PRILIKOM SPREMANJA PITE: Evo kako da vam svaki put uspe i bude savršena
SVI PRAVE ISTU GREŠKU KADA SPREMAJU KARBONARE: Evo kako da pripremite najkremastiji italijanski klasik
RUSKU SALATU SMO PRAVILI POGREŠNO: Bez nje je nezamisliva slavska trpeza, a 2 trika joj poboljšavaju ukus