1. Rernu zagrejte na 180 C.
2. Pomešajte kakao prah i vodu iostavite sa strane.
3. Pomešajte šećer i puter, a zatim dodajte jaja, jedno po jedno i na kraju vanilu.
4. Pomešajte brašno i prašak za pecivo, dodajte smesi sa jajima i dobro promešajte. Postepeno dodajte mleko dok smesa ne postane glatka.
5. Smesu podelite na dva dela. U jedan deo stavite mešavinu kakaoa i vode i dobro promešajte. Deo smese sa kakao sipajte u pouljen i pobrašnjen kalup za mafine (neka smesa zauzme 3/4 udubljenja za jedan mafin). Zatim u ostale kalupe sipajte i smesu bez kakaoa.
6. Mafine pecite oko 20-25 minuta.
Čorba od karfiola sa kiselom pavlakom
Korpice sa belim mesom i paprikama
Hladno svinjsko pečenje za svečani ručak
Brend Bakina Tajna predstavio nove proizvode: Mediteranski umaci u susret hladnim danima
Slagana slavska salata sa paradajzom i kačkavaljem