1. U većem tiganju zagrejte maslinovo ulje na srednjoj temepraturi i dodajte pečurke, posolite i pržite desetak minuta.
2. Rernu zagrejte na 180 C. Pleh za mafine pouljite ili u njega stavite papirne korpice.
3. U velikoj posudi umutite jaja, zatim dodajte mleko, 1/4 kašičice soli i kačkavalj, pa sve dobro promešajte. Smesi s jajima dodajte i spanać i skuvane pečurke.
4. Pripremljenu smesu sipajte u pleh za mafine, napunite oko 3/4 svakog udubljenja u plehu.
5. Pecite u zagrejanoj rerni oko 25 minuta. Sačekajte oko pola sata da se ohlade, pa ih izvadite iz kalupa.
1 SASTOJAK SE NIKAKO NE DODAJE U RUSKU SALATU, BRŽE SE KVARI: Milena je otkrila kako da ostane sveža i ukusna par dana
LAVA KOLAČ OD LIMUNA I BELE ČOKOLADE: Miks kiselog i slatkog, rastopljenog u ukusnom kolaču
VEĆINA DOMAĆICA PRAVI OVE GREŠKE PRILIKOM SPREMANJA PITE: Evo kako da vam svaki put uspe i bude savršena
SVI PRAVE ISTU GREŠKU KADA SPREMAJU KARBONARE: Evo kako da pripremite najkremastiji italijanski klasik
RUSKU SALATU SMO PRAVILI POGREŠNO: Bez nje je nezamisliva slavska trpeza, a 2 trika joj poboljšavaju ukus