1. U dubljem tiganju na malo ulja propržite pileću džigericu dok ne porumeni i ne bude skoro potpuno ispržena. Sklonite s ringle, sipajte u dublji tanjir i ostavite sa strane.
2. Obrišite tiganj i dodajte još ulja. Ispržite iseckan crni i beli luk dok ne omekšaju i dodajte sitno iseckane pečurke. Pržite oko 5 minuta i dodajte šeri ili vino. Sačekajte da se smanji količina tečnosti pa dodajte pavlaku za kuvanje.
3. Vratite isprženu džigericu u tiganj i dodajte sve biljne začine. Ostavite da se kuva oko 10 minuta na tihoj vatri.
4. U mleku razmutite gustin i supu u prahu. Sipajte mešavinu u tiganj i pojačajte temperaturu. Kada se sos zgusne, sklonite s ringle i prelijte preko skuvane testenine po vašem izboru. Pre konzumiranja izvadite listove lovora.
Još uvek nema komentara - sjajna prilika da pokreneš diskusiju.