Pohovani plavi patlidžan
Evo pretloga za izvaredan obrok doručak ili večeru, a može i ručak zašto da ne...
Još iz kategorije
Evo pretloga za izvaredan obrok doručak ili večeru, a može i ručak zašto da ne...
29.09.2015.
Paradajz očistiti i iseći na listove, posoliti sa začinom, i ostaviti da ostoji 1 sat. Zatim ocediti uvaljati u brašno i jaja koji ste izmutili i pržiti u ulju. Vaditi na papirne salvete da upije višak masnoće. Služiti toplo..
2 veća patlidžana 2 jaja malo brašna začin ulje za prženje
Prijatno dragi moji!
kodbakeugostima.blogspot.rs
1 SASTOJAK SE NIKAKO NE DODAJE U RUSKU SALATU, BRŽE SE KVARI: Milena je otkrila kako da ostane sveža i ukusna par dana
LAVA KOLAČ OD LIMUNA I BELE ČOKOLADE: Miks kiselog i slatkog, rastopljenog u ukusnom kolaču
VEĆINA DOMAĆICA PRAVI OVE GREŠKE PRILIKOM SPREMANJA PITE: Evo kako da vam svaki put uspe i bude savršena
SVI PRAVE ISTU GREŠKU KADA SPREMAJU KARBONARE: Evo kako da pripremite najkremastiji italijanski klasik
RUSKU SALATU SMO PRAVILI POGREŠNO: Bez nje je nezamisliva slavska trpeza, a 2 trika joj poboljšavaju ukus