Pomešajte žumance sa šećerom u prahu i rumom, i kuvajte na pari. Kad se zgusti, sklonite s vatre, ali nastavite s mešanjem dok se smesa ne ohladi. Dodajte maslac i puding u prahu, umesite testo i potom ga stavite na hladno mesto da odstoji oko 15 minuta. Oblikujte u bombice, uvaljajte ih u šećer u prahu ili orahe i ostavite da se osuše.
Puding bombice
Ovim slatkim zalogajima posebnu aromu daje rum.
Još iz kategorije
1 SASTOJAK SE NIKAKO NE DODAJE U RUSKU SALATU, BRŽE SE KVARI: Milena je otkrila kako da ostane sveža i ukusna par dana
LAVA KOLAČ OD LIMUNA I BELE ČOKOLADE: Miks kiselog i slatkog, rastopljenog u ukusnom kolaču
VEĆINA DOMAĆICA PRAVI OVE GREŠKE PRILIKOM SPREMANJA PITE: Evo kako da vam svaki put uspe i bude savršena
SVI PRAVE ISTU GREŠKU KADA SPREMAJU KARBONARE: Evo kako da pripremite najkremastiji italijanski klasik
RUSKU SALATU SMO PRAVILI POGREŠNO: Bez nje je nezamisliva slavska trpeza, a 2 trika joj poboljšavaju ukus