Napravite brzo i lako domaći čokoladni namaz koji možete mazati na hleb, palačinke ili jesti na kašičicu. Za pripremu vam ne treba više od 10 minuta, a rezultat je kremast i bogat ukus čokolade i lešnika.
Sastojci:
- 130 g putera od kikirikija ( ili drugog putera od orašastih plodova po izboru)
- 4 kašike meda
- 1 kašika ekstrakta vanile
- 2 kašike kakaoa
- 4 do 6 kašika vode
- po želji mleveni lešnici
Priprema:
U posudi pomešajte kikiriki puter, med i aromu vanile. Dobro promešajte da se sve sjedini. Dodajte kakao pa ponovo mešajte. Na kraju, zavisno od teksture koju želite dodajte vodu. Po želji možete staviti i mlevene ili seckane lešnike.
Izvor: Stvar ukusa
HAJDE DA KUVAMO ZAJEDNO! Pošaljite nam svoj NAJBOLJI RECEPT i osvojite VREDNE NAGRADE
Šnicle od svinjskog vrata marinirane u pivu
Posni čokoladni kolač sa marmeladom
Kako da napravite potaž od bundeve
Zapečeni pire krompir sa šampinjonima
Lagana Rafaelo torta