Napravite brzo i lako domaći čokoladni namaz koji možete mazati na hleb, palačinke ili jesti na kašičicu. Za pripremu vam ne treba više od 10 minuta, a rezultat je kremast i bogat ukus čokolade i lešnika.

Sastojci:

  • 130 g putera od kikirikija ( ili drugog putera od orašastih plodova po izboru)
  • 4 kašike meda
  • 1 kašika ekstrakta vanile
  • 2 kašike kakaoa
  • 4 do 6 kašika vode
  • po želji mleveni lešnici

Priprema:

U posudi pomešajte kikiriki puter, med i aromu vanile. Dobro promešajte da se sve sjedini. Dodajte kakao pa ponovo mešajte. Na kraju, zavisno od teksture koju želite dodajte vodu. Po želji možete staviti i mlevene ili seckane lešnike.

Izvor: Stvar ukusa

HAJDE DA KUVAMO ZAJEDNO! Pošaljite nam svoj NAJBOLJI RECEPT i osvojite VREDNE NAGRADE