1. U šerpu staviti 2 čaše šećera i 2 čaše vode i kuvati dok se šećer ne istopi. Zatim dodati margarin, čokoladu i kuvati dok se sve ne sjedini.
2. Skloniti sa ringle i dodati mleveni keks i kokos. Dobro promešati.
3. Toplim filom premazati list oblande, zatim preko fila poređati keks umočen u sok od narandže.
4. Fil II: Prokuvati 1 dl vode sa šećerom dodati margarin i čokoladu, skloniti sa ringle i dodati mlevene orahe.
5. Premazati preko keksa. Napraviti glazuru od čokolade i ulja i premazati kolač. Prijatno!
*Najbolje recepte, kulinarske savete, trikove i dijete možete pronaći i na našoj Facebook stranicama - Stvar ukusa i Šta da kuvam danas?
*Zapratite Stvar ukusa i na Instagramu >>>>>>>>>>>> https://www.instagram.com/stvar_ukusa/
Izvor: recepti.com
1 SASTOJAK SE NIKAKO NE DODAJE U RUSKU SALATU, BRŽE SE KVARI: Milena je otkrila kako da ostane sveža i ukusna par dana
LAVA KOLAČ OD LIMUNA I BELE ČOKOLADE: Miks kiselog i slatkog, rastopljenog u ukusnom kolaču
VEĆINA DOMAĆICA PRAVI OVE GREŠKE PRILIKOM SPREMANJA PITE: Evo kako da vam svaki put uspe i bude savršena
SVI PRAVE ISTU GREŠKU KADA SPREMAJU KARBONARE: Evo kako da pripremite najkremastiji italijanski klasik
RUSKU SALATU SMO PRAVILI POGREŠNO: Bez nje je nezamisliva slavska trpeza, a 2 trika joj poboljšavaju ukus