Brz, jednostavan, a opet preukusan kolač

1. Pomešajte mlevene bademe, brašno, prašak za pecivo, prezle i kakao.
2. Žumanca izmiksajte sa šećerom i vanilin šećerom pa dodajte omekšani maslac i suve sastojke miksajući.
3. Belanca istucite u sneg pa polako dodajte u smesu koju stavite u kalupe za mafine obložene korpicama.
4. Pecite oko 25 minuta na 180°C ili dok čačkalica ne izađe čista iz testa.
5. Kompot zagrejte i kuvajte dok se ne reducira.
6. Prepolovite svaki mafin pa ga poprskajte likerom od višanja. Nadenite ga slatkom pavlakom, rendanom čokoladom i kompotom.
*Najbolje recepte, kulinarske savete, trikove i dijete možete pronaći i na našim Facebook stranicama - Stvar ukusa i Šta da kuvam danas?
*Zapratite Stvar ukusa i na Instagramu >>>>>>>>>>>> https://www.instagram.com/stvar_ukusa/
Izvor: punkufer.dnevnik.hr