1. Ušpinujte šećer sa 2 dl vode (stavite ih zajedno na vatru i pustite da prokuvaju i pene nekoliko minuta uz stalno mešanje).
2. Sklonite s vatre, dodajte margarin, mleko u prahu i kokos. Sve dobro izmešajte i ostavite da se potpuno ohladi i dobro stegne.
3. Vadite po malo kašičicom i pravite kuglice s oljuštenim bademom u sredini (badem se lakše ljušti ako se prethodno popari u vreloj vodi - blanšira) i uvaljajte u kokosovo brašno.
1 SASTOJAK SE NIKAKO NE DODAJE U RUSKU SALATU, BRŽE SE KVARI: Milena je otkrila kako da ostane sveža i ukusna par dana
LAVA KOLAČ OD LIMUNA I BELE ČOKOLADE: Miks kiselog i slatkog, rastopljenog u ukusnom kolaču
VEĆINA DOMAĆICA PRAVI OVE GREŠKE PRILIKOM SPREMANJA PITE: Evo kako da vam svaki put uspe i bude savršena
SVI PRAVE ISTU GREŠKU KADA SPREMAJU KARBONARE: Evo kako da pripremite najkremastiji italijanski klasik
RUSKU SALATU SMO PRAVILI POGREŠNO: Bez nje je nezamisliva slavska trpeza, a 2 trika joj poboljšavaju ukus