Od navedenog materijala ispeći dve kore. Skuvati fil: Od mleka odvojiti 5 kašika mleka pa izmešati sa žumancima, pudingom i šećerom, pa u mlazu sipati u ostalo mleko koje smo stavili da se kuva. Kada se fil zgusne skloniti ga sa vatre i ohladiti. Zatim u ohlađeni fil dodati umućen margarin ili puter. Kada smo sve lepo sjedinili dodamo kesicu neumućenog šlaga i još malo mutimo. Trećinu fila odvojimo, pa dodamo 2 kašičice kakaoa. Filujemo: Kora (poprskana nekim sokom)-tamni fil-svetli fil, pa opet kora-tamni fil svetli fil, odozgo istopljena čokolada. Seći ili kocke ili u štanglice....


Sastojci:

Za Kore: 8 belanaca

200 g šećera

100 g mlevenog Maka

100 g kokosa

4 kašike brašna

1 kesica Praška za pecivo

Za fil:

1 kesica pudinga OD vanile

8 žumanaca

150 g šećera

400 ml mleka

200 g margarina ILI putera

1 kesica šljake krema

2 kašičice kakaa.