1. Uključiti rernu na 200 stepeni.


Sastojci:

4 jaja

4 šoljice male brašna 

1 šoljica šećera za biskvit i 4 kašike za pudung

2 puding od vanile

100 g margarina 

1 šoljica mleka

1/2 l mleka za puding

2 šoljice mleka

1 vanilin šećer

1 šoljica ulja

300 g zrelih nektarina

200 g šlaga 

malo crne i bele čokolade za ukrašavanje

1/2 kesice praška za pecivo

malo crne i bele čokolade (oko 50 g)

2. Umutiti belanca sa šećerom pa dodati žumanca, a zatim i ulje mleko, brašno i prašak za pecivo, sve dobro ali lagano izjednačiti i peći u kalupu prečnika 28 cm oko 15 minuta da porumeni. 

3. Kad se prohladi, preseći na pola pa svaku polovinu natopiti  šoljicom mleka pomešanom sa vanilinim šećerom.

4. Skuvati puding u mleku ohladiti i u njega ubaciti umućen margarin. Izjednačiti kremu i premazati jednu polovinu biskvita. Na kremu ubaciti oko 300 grama zrelih mekanih i oljuštenih nektarina i pritisnuti u kremu. Odozgo poklopiti drugom polovinom biskvita i premazati umućenim šlagom. Preko šlaga izrendajte belu i crnu čokoladu i kolač ostavite da se hladi pre služenja.

Izvor: Kod bake u gostima