1. Rernu zagrejte na 180 stepeni. U pleh za pečenje mafina stavite papirnate korpice.
2. Umutite brašno, sodu bikarbonu, prašak za pecivo, cimet i šećer.
3. U posebnoj posudi umutite puter i šećer. Dodajte i umućena jaja, a zatim i sok od lubenice i pavlaku.
4. Pomešajte sa smesom s brašnom i dodajte i usitnjenu čokoladu. Sve dobro izmešajte i smesom punite korpice za mafine (do 3/4 korpice). Pecite u zagrejanoj rerni 15 do 18 minuta. Sačekajte da se ispečeni mafini prohlade pa ih pre služenja pospite šećerom u prahu.
1 SASTOJAK SE NIKAKO NE DODAJE U RUSKU SALATU, BRŽE SE KVARI: Milena je otkrila kako da ostane sveža i ukusna par dana
LAVA KOLAČ OD LIMUNA I BELE ČOKOLADE: Miks kiselog i slatkog, rastopljenog u ukusnom kolaču
VEĆINA DOMAĆICA PRAVI OVE GREŠKE PRILIKOM SPREMANJA PITE: Evo kako da vam svaki put uspe i bude savršena
SVI PRAVE ISTU GREŠKU KADA SPREMAJU KARBONARE: Evo kako da pripremite najkremastiji italijanski klasik
RUSKU SALATU SMO PRAVILI POGREŠNO: Bez nje je nezamisliva slavska trpeza, a 2 trika joj poboljšavaju ukus