1. Rernu zagrejte na 210° C. Izmešajte brašno i prašak za pecivo.
2. Odvojte belanca od žumanaca, umutite belanca s prstohvatom soli, kašičicom soka od limete i 120 g šećera (postepeno ga dodajte). Varjačom ili lopaticom dodajte žumanca i koru limete. Smesu razmažite po plehu obloženom masnim papirom i pecite 8 minuta. Iskrenite na krpu posutu šećerom, sklonite masni papir, biskvit umotajte i ostavite da se hladi.
3. Pomorandžu oljuštite, isecite svaku krišku na manje delove. Sir i želatin mutite mikserom 2 minuta i dodajte sok od limete. Umutite šlag sa 30 g šećera pa ga umešajte u smesu od sira.
4. Biskvit odmotajte, premažite kremom od sira, po nemu rasporedite komadiće pomorandže, umotajte u rolat i ostavite u frižideru minimalno 2 sata. Po želji pospite šećerom u prahu.