Potrebno za 10 parčića

• 4 pakovanja+ 50g piškota

• kesica vanilin šećera

• šolja vrućeg mleka

• 3 kašike likera od pomorandže

• 3 kašike ruma

• 100 g čokolade za kuvanje

• 300 g slatke pavlake

• 75 g šećera

• 150 g malina

• 25 g seckanog kandiranog voća

• kesica šlaga

QFormat="true" Name="Intense Emphasis" />

1. Obložite činiju providnom folijom. Unutrašnjost činije obložite piškotama koje ste prethodno umakali u vruće mleko sa vanilin šećerom. Poprs kajte ih rumom i likerom.

2. Rastopite čokoladu. Umutite pavlaku uz dodatak šećera, pa odva dite 1/3 mase sa strane. Maline i kandirano voće umešajte u veći deo umućene pavlake i time premažite zidove činije. Izdrobite 50 g piškota i umešajte ih sa rastopljenom čokoladom u ostatak pavlake. Sipajte taj krem u sredinu činije. Poklopite piškotama i pritisnite.

3. Stavite tortu u frižider preko noći. Ukrasite šlagom, malinama i svežom nanom.