Sve namirnice bi trebalo da budu sobne temperature pre pripreme.
1. 4 žumanca penasto umutiti sa šećerom. Dodati omekšali puter i dalje mutiti dok se lepo ne sjedini. Neizmenično dodavati mleko i brašno i mutiti dok se ne dobije glatka smesa koja je dosta gušća od smese za obične palačinke.
2. U posebnoj posudi umutiti belanca u čvrsti sneg sa sokom od limuna i eventualno pola kašičice šećera. Kada je i belance umućeno, kašiku po kašiku dodavati belance prethodno napravljenoj smesi, i zatim sve zajedno polako izmešati sa kutlačom.
3. Palačinke se peku u običnom tiganju u kojem ih inače pravite, s tim što je poželjno da tiganj bude manjih dimenzija - do 22cm. Od smese bude ukupno 5-6 palačinki. Prilikom pečenja koristiti malo više ulja nego obično, pošto su palačinke teške pa će se teže skliznuti na tanjir. VAŽNO: Palačinke se peku samo sa jedne strane!
Stavlja se oko 2 kutlače smese za jednu palačinku i treba ih peći na manjoj ili umerenoj temperaturi. Naime, zbog svoje debljine, donji deo ne bi trebalo da pocrni a sa gornje strane će se malo stegnuti pena. Debljina ispečene palačinke je oko 1cm.
4. Palačinke ređeti jedna na drugu, i na svaku se stavi po 2 kašike smese za posipanje čim je gotova. Kada je gotovo, ceo desert izgleda kao torta, i tako se i seče.