1. U posudu prosejte brašno, kakao i prašak za pecivo pa pomešajte s puterom. Dodajte šećer i žumance i na lagano pobrašnjenoj površini umesite u meko testo. Oblikujte u kuglu, zamotajte u celofan i stavite u frižider na 30 minuta.
2. Zagrejte rernu na 190 stepeni. Razvaljajte testo i stavite ga u okrugli kalup za pite. Na nekoliko mesta izbockajte viljuškom, prekrijte papirom za pečenje, preko poređajte pasulj pa pecite 15 minuta. Odstranite papir i pasulj, a temperaturu smanjite na 180 stepeni.
3. Zakuvajte pavlaku i mleko. Sklonite s vatre pa dodajte čokoladu, i uz mešanje je istopite. Umešajte jaja.
4. Sipajte smesu na podlogu od testa i pecite 15 minuta. Ostavite da se ohladi.
5. Sastojke za gornji sloj krupno sameljite u seckalici. Kolač pospite tom mešavinom.