1. Rernu zagrejte na 180 stepeni. Penasto umutite jaja i voćni šećer pa dodajte mleko i ulje. Na to prosejte brašno, gustin i prašak za pecivo pa sve izmešajte. Testo ulijte u okrugli kalup (ø 26 cm) obložen papirom za pečenje i pecite u rerni 20-25 minuta.
2. Želatin namočite u dosta vode, da omekša. Grožđe operite, bobice raspolovite i izvadite im koštice. Ostavite malo za ukrašavanje. Izmiksajte sir, jogurt, tečni zaslađivač, aromu limuna i sok od limuna, pa na kraju umešajte želatin koji ste iscedili i rastopili na laganoj vatri. Ulupajte šlag od pavlake i dodajte čim krem počne da se želatira.
3. Oko ohlađene podloge stavite obruč za tortu, premažite tankim slojem krema, složite po njoj grožđe, premažite ostatkom krema pa je odozgo poravnajte.
4. Tortu držite u frižideru barem 2 sata pre služenja. Skinite obruč i ukrasite ostatkom bobica grožđa.