Post je uveliko u toku, a ukoliko nemate ideje šta da spremate za posni ručak mi vam nudimo recept za povrće iz rerne.

Sastojci:

2 glavice luka
5-6 paprika (može iz zamrzivača)
3 paradajza
2 šargarepe
1 veći krompir
50 g pirinča
ulje, so, biber
peršunov list

Priprema:

Luk očistiti i iseći na krupne rezance, dodati ulje i propržiti, dodati na kolutove šargarepu, zatim sečenu papriku. Pirinač oprati pa ga malo skuvati. Kad se i paprika malo proprži dodati krompir na kocke kao i pirinač .

Posoliti, pobiberiti pa dodati peršunov list. Skinuti sa šporeta, dodati malo vode i malo još pouljiti. Staviti u rernu na 220 stepeni 20-30 min..

Pošaljite nam recept i kreirajte sadržaj sa nama! Formular pronađite OVDE.

*Najbolje recepte, kulinarske savete, trikove i dijete možete pronaći i na našoj Facebook stranici – Stvar ukusa

*Zapratite Stvar ukusa i na Instagramu

Izvor: Bakina i dekina kuhinja