Post je uveliko u toku, a ukoliko nemate ideje šta da spremate za posni ručak mi vam nudimo recept za povrće iz rerne.
Sastojci:
2 glavice luka
5-6 paprika (može iz zamrzivača)
3 paradajza
2 šargarepe
1 veći krompir
50 g pirinča
ulje, so, biber
peršunov list
Priprema:
Luk očistiti i iseći na krupne rezance, dodati ulje i propržiti, dodati na kolutove šargarepu, zatim sečenu papriku. Pirinač oprati pa ga malo skuvati. Kad se i paprika malo proprži dodati krompir na kocke kao i pirinač .
Posoliti, pobiberiti pa dodati peršunov list. Skinuti sa šporeta, dodati malo vode i malo još pouljiti. Staviti u rernu na 220 stepeni 20-30 min..
Pošaljite nam recept i kreirajte sadržaj sa nama! Formular pronađite OVDE.
*Najbolje recepte, kulinarske savete, trikove i dijete možete pronaći i na našoj Facebook stranici – Stvar ukusa
*Zapratite Stvar ukusa i na Instagramu
Izvor: Bakina i dekina kuhinja
1 SASTOJAK SE NIKAKO NE DODAJE U RUSKU SALATU, BRŽE SE KVARI: Milena je otkrila kako da ostane sveža i ukusna par dana
LAVA KOLAČ OD LIMUNA I BELE ČOKOLADE: Miks kiselog i slatkog, rastopljenog u ukusnom kolaču
VEĆINA DOMAĆICA PRAVI OVE GREŠKE PRILIKOM SPREMANJA PITE: Evo kako da vam svaki put uspe i bude savršena
SVI PRAVE ISTU GREŠKU KADA SPREMAJU KARBONARE: Evo kako da pripremite najkremastiji italijanski klasik
RUSKU SALATU SMO PRAVILI POGREŠNO: Bez nje je nezamisliva slavska trpeza, a 2 trika joj poboljšavaju ukus