Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Post na ulju

PREDLOG ZA POSNI RUČAK: Špagete sa namirnicom od koje se prave najukusnija tredicionalna jela

Autor Aleksandra Ljubičić
Autor Aleksandra Ljubičić

Posni ručak koji treba da probaju i oni koji ne poste zbog fantastičnog ukusa.

Izvor: Tanja Đorđević

Ukoliko se i vi za vreme posta pitate šta za ručak, evo jednog predloga koji će vam se sigurno dopasti.

Sastojci:

  • 1 manja glavica crnog luka
  • 500 g kupusa
  • 200 g špageta
  • ulje
  • so i biber po ukusu
  • crvena mlevena paprika po ukusu

Možda će vas zanimati

Priprema:

Crni luk sitno iseckati i propržiti na ulju. Kupus iseći na rezance i dodati u luk. Promešati, poklopiti i dinstati uz povremeno mešanje i dolivanje po malo tople vode. Pri kraju dinstanja kupus posoliti, dodati začine, crvenu mlevenu papriku pa izmešati i dinstati dok potpuno ne omekša oko 40 minuta.
Špagete skuvati po upustvu na pakovanju.
Kada je kupus gotov, dodati još začina po potrebi, procediti špagete i promešati sa kupusom.Prijatno!

Pošaljite nam recept i kreirajte sadržaj sa nama! Formular pronađite OVDE.

*Najbolje recepte, kulinarske savete, trikove i dijete možete pronaći i na našoj Facebook stranici – Stvar ukusa

*Zapratite Stvar ukusa i na Instagramu

Recept poslala Tanja Đorđević

Pročitajte još

Najnovije

Recepti

Trikovi i saveti