Brza večera za sve ljubitelje testenina.
Sastojci:
- ½ ljubičastog kupusa
- 1 čaša vode
- 2 čena belog luka
- 380 g špageta
- orasi ili parmezan (po želji)
Priprema:
Kupus isecite na trake, pa operite. Zatim u tiganju zagrejte ulje, pa dodajte cele čenove belog luka i kupus. Sipajte vodu i poklopite, pa dinstajte 15 minuta. Skuvajte šapgete, pa kupus izblendirajte i vratite u tiganj. Sipajte špagete preko sosa i dobro sjedinite. Pospite parmezanom ili seckanim orasima ako želite.
1 SASTOJAK SE NIKAKO NE DODAJE U RUSKU SALATU, BRŽE SE KVARI: Milena je otkrila kako da ostane sveža i ukusna par dana
LAVA KOLAČ OD LIMUNA I BELE ČOKOLADE: Miks kiselog i slatkog, rastopljenog u ukusnom kolaču
VEĆINA DOMAĆICA PRAVI OVE GREŠKE PRILIKOM SPREMANJA PITE: Evo kako da vam svaki put uspe i bude savršena
SVI PRAVE ISTU GREŠKU KADA SPREMAJU KARBONARE: Evo kako da pripremite najkremastiji italijanski klasik
RUSKU SALATU SMO PRAVILI POGREŠNO: Bez nje je nezamisliva slavska trpeza, a 2 trika joj poboljšavaju ukus