1. Rastopiti čokoladu na pari i smesom premazati kalupe za praline, zatim ostaviti u frižider da se stegne.
2. Kada se stegne, postupak još jednom ponoviti i takođe ostaviti u frižideru.
3. Pomešati ostatak čokolade sa sitno seckanim lešnicima i napuniti kalupe
4. Ostatkom otopljene čololade preliti kalup kako bi se formirao "poklopac" za praline. Ostaviti u frižideru da prenoći.
*Najbolje recepte, kulinarske savete, trikove i dijete možete pronaći i na našoj Facebook stranicama - Stvar ukusa i Šta da kuvam danas?
*Zapratite Stvar ukusa i na Instagramu >>>>>>>>>>>> https://www.instagram.com/stvar_ukusa/
Najbolji recept za kiseli kupus - sa suvim mesom, slaninom i šljivama
3 najbolja i najbrža recepta za pripremu šarana za Svetog Luku
Kiš loren - najbolja francuska pita sa slanininom i sirom
Održan treći Maxi nacionalni festival hrane: Proizvođači iz cele Srbije izložili širok spektar voća i povrća
Originalni recept za junetinu na burgundski način