1. Rastopiti čokoladu na pari i smesom premazati kalupe za praline, zatim ostaviti u frižider da se stegne.
2. Kada se stegne, postupak još jednom ponoviti i takođe ostaviti u frižideru.
3. Pomešati ostatak čokolade sa sitno seckanim lešnicima i napuniti kalupe
4. Ostatkom otopljene čololade preliti kalup kako bi se formirao "poklopac" za praline. Ostaviti u frižideru da prenoći.
*Najbolje recepte, kulinarske savete, trikove i dijete možete pronaći i na našoj Facebook stranicama - Stvar ukusa i Šta da kuvam danas?
*Zapratite Stvar ukusa i na Instagramu >>>>>>>>>>>> https://www.instagram.com/stvar_ukusa/
Šampinjoni punjeni orasima za posno slavsko predjelo
Krompir zapečen sa kobasicama i sirom
Zapečeni makaroni sa sirom i slaninom
Recept za svinjetinu sa sosom od senfa
Kako da napravite najhrskaviji karfiol