1. Rastopiti čokoladu na pari i smesom premazati kalupe za praline, zatim ostaviti u frižider da se stegne.
2. Kada se stegne, postupak još jednom ponoviti i takođe ostaviti u frižideru.
3. Pomešati ostatak čokolade sa sitno seckanim lešnicima i napuniti kalupe
4. Ostatkom otopljene čololade preliti kalup kako bi se formirao "poklopac" za praline. Ostaviti u frižideru da prenoći.
*Najbolje recepte, kulinarske savete, trikove i dijete možete pronaći i na našoj Facebook stranicama - Stvar ukusa i Šta da kuvam danas?
*Zapratite Stvar ukusa i na Instagramu >>>>>>>>>>>> https://www.instagram.com/stvar_ukusa/
Salata sa leblebijama, kuvanim jajima i mariniranim šampinjonima
Pire gnezda sa mlevenim mesom
Zapečeno belo meso sa sirom u crvenom sosu
Jednostavan zebra kolač sa krckavom čokoladnom glazurom
Brza obrok salata sa pasuljem i kuvanim jajima za koju svi traže recept