U mlakoj vodi otopiti šećer i kvasac, u prosejano, zagrejano na sobnoj temperaturi, brašno, sipati kvasac i zamesiti testo koje se neće lepiti za prste. Ostaviti dvadesetak minuta na toplom, da naraste.
Za to vreme narendati očišćenu bundevu na krupno rende, dodati rendanu koru pomorandže i šećer i sve promešati.Nadošlo testo premesite i razvijte koru u obliku pavougaonika. Rasporedite bundevu, preko bundeve pospite mlevene orahe i savijajte koru u obliku rolata.Pleh obložite pek papirom, postavite pripremljen rolat-štrudlu u pleh. pored štrudle možete poredjati nekoliko komada bundeve posute smedjim šećerom.
Pecite dvadesetak minuta na 200 stepeni dok porumeni. Ohladite, pospite šećerom i servirajte sa pečenom bundevom
1 SASTOJAK SE NIKAKO NE DODAJE U RUSKU SALATU, BRŽE SE KVARI: Milena je otkrila kako da ostane sveža i ukusna par dana
LAVA KOLAČ OD LIMUNA I BELE ČOKOLADE: Miks kiselog i slatkog, rastopljenog u ukusnom kolaču
VEĆINA DOMAĆICA PRAVI OVE GREŠKE PRILIKOM SPREMANJA PITE: Evo kako da vam svaki put uspe i bude savršena
SVI PRAVE ISTU GREŠKU KADA SPREMAJU KARBONARE: Evo kako da pripremite najkremastiji italijanski klasik
RUSKU SALATU SMO PRAVILI POGREŠNO: Bez nje je nezamisliva slavska trpeza, a 2 trika joj poboljšavaju ukus