1. Hleb narežite na kriške debele tri centimetra i zarežite s jedne strane kako bi u sredini dobili džepić.
2. Zagrejte pavlaku do vrenja i prelijte preko čokolade. Pričekajte dva minuta, a zatim počnite mešati dok se smesa ne sjedini.
3. Pričekajte da se ohladi pa je prebacite u jednokratnu kesu za ukrašavanje. U dubljoj posudi pomešajte jaja, čokoladno mleko, ekstrakt vanile, kakao i so.
4. Hleb najpre napunite čokoladom, a potom ga umočite s obe strane u smesu mleka, jaja i kakaa.
5. Rastopite maslac i pecite hleb 3-4 minuta s obe strane, dok ne poprimi zlatno-smeđu boju.
*Najbolje recepte, kulinarske savete, trikove i dijete možete pronaći i na našoj Facebook stranicama - Stvar ukusa i Šta da kuvam danas?
*Zapratite Stvar ukusa i na Instagramu >>>>>>>>>>>> https://www.instagram.com/stvar_ukusa/
Izvor: gastro.24sata.hr
1 SASTOJAK SE NIKAKO NE DODAJE U RUSKU SALATU, BRŽE SE KVARI: Milena je otkrila kako da ostane sveža i ukusna par dana
LAVA KOLAČ OD LIMUNA I BELE ČOKOLADE: Miks kiselog i slatkog, rastopljenog u ukusnom kolaču
VEĆINA DOMAĆICA PRAVI OVE GREŠKE PRILIKOM SPREMANJA PITE: Evo kako da vam svaki put uspe i bude savršena
SVI PRAVE ISTU GREŠKU KADA SPREMAJU KARBONARE: Evo kako da pripremite najkremastiji italijanski klasik
RUSKU SALATU SMO PRAVILI POGREŠNO: Bez nje je nezamisliva slavska trpeza, a 2 trika joj poboljšavaju ukus