Iskoristite bajat hleb i pripremite ukusnu večeru.
Sastojci:
- 5 kriški bajatog hleba
- 5 kolutove mocarele
- sitno iseckana slanina (po želji)
- malo suvog bosiljka
- malo maslinovog ulja
Priprema:
Zagrejati rernu na 220 stepeni.
Kriške hleba premazati maslinovim uljem, staviti mocarelu, bosiljak i slaninu.
Peći 10-tak minuta dok se mocarela ne istopi.
Služiti uz salatu po želji.
1 SASTOJAK SE NIKAKO NE DODAJE U RUSKU SALATU, BRŽE SE KVARI: Milena je otkrila kako da ostane sveža i ukusna par dana
LAVA KOLAČ OD LIMUNA I BELE ČOKOLADE: Miks kiselog i slatkog, rastopljenog u ukusnom kolaču
VEĆINA DOMAĆICA PRAVI OVE GREŠKE PRILIKOM SPREMANJA PITE: Evo kako da vam svaki put uspe i bude savršena
SVI PRAVE ISTU GREŠKU KADA SPREMAJU KARBONARE: Evo kako da pripremite najkremastiji italijanski klasik
RUSKU SALATU SMO PRAVILI POGREŠNO: Bez nje je nezamisliva slavska trpeza, a 2 trika joj poboljšavaju ukus