Iskoristite bajat hleb i pripremite ukusnu večeru.
Sastojci:
- 5 kriški bajatog hleba
- 5 kolutove mocarele
- sitno iseckana slanina (po želji)
- malo suvog bosiljka
- malo maslinovog ulja
Priprema:
Zagrejati rernu na 220 stepeni.
Kriške hleba premazati maslinovim uljem, staviti mocarelu, bosiljak i slaninu.
Peći 10-tak minuta dok se mocarela ne istopi.
Služiti uz salatu po želji.
Pošaljite nam recept i kreirajte sadržaj sa nama! Formular pronađite OVDE.*Najbolje recepte, kulinarske savete, trikove i dijete možete pronaći i na našoj Facebook stranici – Stvar ukusa*Pratite Stvar ukusa i na Instagramu Recept poslala Gordana Mićanović
Čorba od karfiola sa kiselom pavlakom
Korpice sa belim mesom i paprikama
Hladno svinjsko pečenje za svečani ručak
Brend Bakina Tajna predstavio nove proizvode: Mediteranski umaci u susret hladnim danima
Slagana slavska salata sa paradajzom i kačkavaljem