Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

UMESTO TESTA KORISTITE HLEB ZA NAJLEPŠE PUNJENO I POHOVANO PECIVO: Bez mešenja, bez muke i previše truda

Autor Sanja Belinić
Autor Sanja Belinić

Sada više ne morate da mesite testo ili da razvlačite kore. Potreban vam je samo hleb koji ćete da napunite sa sirom i krompirom i da ispohujete.

Pohovano pecivo punjeno sirom i krompirom Izvor: Printscreen/YT/Delmira Cooking

Stare domaćice koje su redovno mesile hleb, kao i testo za peciva i pite iznenadile bi se ovakvom pripremom. Sada ne morate da se mučite i da razvlačite testo, jer sa tost hlebom dobijate jednako ukusno pecivo. Sve što treba da uradite je da skinete koricu, da napunite sa sirom i krompirom i na kraju da uvaljate u smesu za poh. Nikad brže i lakše do doručka ili večere. 

Sastojci:

  • 1 krompir  
  • 8 kriški belog tost hleba
  • tvrdi sir (po želji) 
  • 1 jaje
  • 200 g prezli

Možda će vas zanimati

Priprema:

Skuvajte krompir i napravite pire. Zatim hlebu skinite koricu i rastanjite oklagijom. Stavite malo pire krompir, preko rendanog sira, i na kraju još malo pire krompira. Preklopite da dobijete trougao, a zatim krajeve pritisnite viljuškom. Umutite jaje, pa pecivo prvo umočite u jaje, a zatim u prezle. Pržite u zagrejanom ulju. 

Šta ćete danas spremati? Ideje za brze, jednostavne i ukusne obroke te čekaju svakog dana na Viberu. PRIJAVI SE OVDE.

Pročitajte još

Komentari 0

Vaš komentar je uspešno poslat i postaće vidljiv čim ga naši administratori odobre.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Inicijalizacija u toku...

Najnovije

Recepti

Trikovi i saveti