1. Hleb narežite na tanje kriške. Pomešajte četiri jaja, mleko i dve kašike šećera.
2. U drugoj posudi miksajte krem sir, ostatak šećera, limunov sok i jedno jaje dok ne dobijete kremu.
3. Hleb umačite u smesu od jaja i mleka pa ga posložite po dnu kalupa u kojem ćete peči.
4. Kada ste potrošili pola hleba, premažite ga kremom od krem sira, a zatim posložite ostatak. Na kraju sve pospite šećerom.
5. Pecite na 180 stepeni oko 40 minuta.
*Najbolje recepte, kulinarske savete, trikove i dijete možete pronaći i na našoj Facebook stranicama - Stvar ukusa i Šta da kuvam danas?
*Zapratite Stvar ukusa i na Instagramu >>>>>>>>>>>> https://www.instagram.com/stvar_ukusa/
Izvor: gastro.24sata.hr
Lagana Rafaelo torta
Pečeno pile sa kestenjem
Kako da napravite karamel kocke
Zapečena pasta sa tunjevinom i paradajzom
Dečji svet je veći od ekrana: Priznanje za kampanju sa svrhom