Ručak sa belim mesom je nešto čemu se raduje cela porodica. Sada napravite lažne sarme, tako što ćete koristiti belo meso umesto kiselog kupusa. Belom meso filujte paradajzom i sirom, a zatim urolajte. Kada se zapeče dobijete ukusni mini zalogaje koje možete da služite za ručak uz neki prilog, ali i na proslavama kao predjelo

Posle prelepog obroka počastite se jednako ukusnim kolačem ili slatkim testom. 

Sastojci:

  • 600 g pilećeg filea 
  • 20 g rendanog sira 
  • 1 paradajz 
  • 10 g bosiljka 
  • 30 g pavlake

Priprema:

Izlupajte meso, pa posolite i pobiberite. Pomešajte iseckani paradajz, rendani sir i seckani bosiljak. Napunite meso, pa urolajte. Ređajte u tepsiju, a zatim prelijte sa malo ulja. Pecite na 180°C nekih 15 minuta, pa zatim izvadite i premažite pavlakom. Vratite na istu temperaturu još 15 minuta.