Ručak sa belim mesom je nešto čemu se raduje cela porodica. Sada napravite lažne sarme, tako što ćete koristiti belo meso umesto kiselog kupusa. Belom meso filujte paradajzom i sirom, a zatim urolajte. Kada se zapeče dobijete ukusni mini zalogaje koje možete da služite za ručak uz neki prilog, ali i na proslavama kao predjelo.
Posle prelepog obroka počastite se jednako ukusnim kolačem ili slatkim testom.
Sastojci:
- 600 g pilećeg filea
- 20 g rendanog sira
- 1 paradajz
- 10 g bosiljka
- 30 g pavlake
Priprema:
Izlupajte meso, pa posolite i pobiberite. Pomešajte iseckani paradajz, rendani sir i seckani bosiljak. Napunite meso, pa urolajte. Ređajte u tepsiju, a zatim prelijte sa malo ulja. Pecite na 180°C nekih 15 minuta, pa zatim izvadite i premažite pavlakom. Vratite na istu temperaturu još 15 minuta.
1 SASTOJAK SE NIKAKO NE DODAJE U RUSKU SALATU, BRŽE SE KVARI: Milena je otkrila kako da ostane sveža i ukusna par dana
LAVA KOLAČ OD LIMUNA I BELE ČOKOLADE: Miks kiselog i slatkog, rastopljenog u ukusnom kolaču
VEĆINA DOMAĆICA PRAVI OVE GREŠKE PRILIKOM SPREMANJA PITE: Evo kako da vam svaki put uspe i bude savršena
SVI PRAVE ISTU GREŠKU KADA SPREMAJU KARBONARE: Evo kako da pripremite najkremastiji italijanski klasik
RUSKU SALATU SMO PRAVILI POGREŠNO: Bez nje je nezamisliva slavska trpeza, a 2 trika joj poboljšavaju ukus