Belo meso je zdravo, pogotovo ako se jede grilovano. Ali, takođe ono ume da bude i suvo, pa je samim tim i malo bezukusno. Ako belo meso ispohujete ono će biti sočno, ali ako ga i napunite sirom i šunkom dobićete najlepše meso ikada. Ljubitelji šnicli će se oduševiti, a poslužite sa pomfritom i salatom za bolji ugođaj. Isto tako, ako volite pohovano meso isprobajte i ovaj način.
Sastojci:
- pileći file
- šunka
- čedar sir
- 2 jajeta
- brašno
- prezle
Priprema:
Meso isecite na tanje šnicle i stavite sir i šunku, pa opet preko sir i šunku. Preklopite drugo šniclom i tako radite dok ne utrošite materijal. Uvaljajte u brašno, pa u jaja i na kraju u prezle. Pržite u ulju.
Izvor: Stvar ukusa
1 SASTOJAK SE NIKAKO NE DODAJE U RUSKU SALATU, BRŽE SE KVARI: Milena je otkrila kako da ostane sveža i ukusna par dana
LAVA KOLAČ OD LIMUNA I BELE ČOKOLADE: Miks kiselog i slatkog, rastopljenog u ukusnom kolaču
VEĆINA DOMAĆICA PRAVI OVE GREŠKE PRILIKOM SPREMANJA PITE: Evo kako da vam svaki put uspe i bude savršena
SVI PRAVE ISTU GREŠKU KADA SPREMAJU KARBONARE: Evo kako da pripremite najkremastiji italijanski klasik
RUSKU SALATU SMO PRAVILI POGREŠNO: Bez nje je nezamisliva slavska trpeza, a 2 trika joj poboljšavaju ukus