Da li neko može da odbije ručak kada kažete da je u ponudi pohovana piletina, krompir pire i neka salata. Belo meso i krompir su svima omiljene namirnice, a sada kada pohujete umesto prezli koristite rendani krompir. Iznenadićete se kada vidite kako je dobar ukus i jednostavna priprema. Ako ne volite ne morate da koristite sir ili koristite sir koji volite.
Posle zanimljivog obroka poslužite neki kolač koji se ne peče, ali i odmah oribajte šporet, da posle ne biste imali pune ruke posla.
Sastojci:
- 600 g pilećeg filea
- 100 g bri sira
- 2 krompira
- 4 jajeta
- 200 g brašna
Priprema:
Krompir izrendaje, dodajte jaje i posolite i pobiberite. Sjedinite, pa izvadite na drvenu dasku krompir i poređajte u obliku mesa. Meso presecite na pola po dužini (ne do kraja), pa stavite sir i zatvorite. Prebacite providnu foliju preko, pa izlupajte meso. Uvaljajte u brašno, pa u jaja (3) i stavite preko krompira. Zatim na meso stavite još malo krompira i pržite u tiganju.
1 SASTOJAK SE NIKAKO NE DODAJE U RUSKU SALATU, BRŽE SE KVARI: Milena je otkrila kako da ostane sveža i ukusna par dana
LAVA KOLAČ OD LIMUNA I BELE ČOKOLADE: Miks kiselog i slatkog, rastopljenog u ukusnom kolaču
VEĆINA DOMAĆICA PRAVI OVE GREŠKE PRILIKOM SPREMANJA PITE: Evo kako da vam svaki put uspe i bude savršena
SVI PRAVE ISTU GREŠKU KADA SPREMAJU KARBONARE: Evo kako da pripremite najkremastiji italijanski klasik
RUSKU SALATU SMO PRAVILI POGREŠNO: Bez nje je nezamisliva slavska trpeza, a 2 trika joj poboljšavaju ukus