Najbolji goveđipaprikašsa pecivom se jednostavno pravi, od gotovog goveđeg pečenja, uz dodatak pečenog lisnatog testa. Možda ćete želeti da probate i krompir paprikaš za 350 dinara. Evo kako da napravite najbolji goveđi paprikaš sa pecivom!

Sastojci:

  • 1 list zamrznutog lisnatog testa, odmrznut
  • 430 g goveđeg pečenja
  • 400 g paradajza isečenog na kockice, neoceđenog
  • 450 g smrznutog povrća
  • 3/4 kašičice bibera
  • 2 kašike kukuruznog skroba
  • 150 ml vode

Recept za najbolji goveđi paprikaš sa pecivom

12:11
Korak 1

Zagrejte rernu

Za najbolji goveđi paprikaš sa pecivom, zagrejte rernu na 200°. Rasklopite lisnato testo i isecite 4 kruga. Stavite na podmazan pleh. Pecite do zlatno smeđe boje, 14-16 minuta.

12:16
Korak 2

Prokuvajte govedinu

U međuvremenu, iseckajte govedinu; prebacite u veliki lonac. Dodajte paradajz, povrće i biber; dovedite do ključanja. U maloj posudi pomešajte kukuruzni skrob i vodu dok smesa ne postane glatka. Ubacite u mešavinu govedine. Vratite da provri uz stalno mešanje. Kuvajte i mešajte dok se ne zgusne, 1-2 minuta.

12:16
Korak 3

Servirajte sa pecivom

Servirajte goveđi paprikaš i preko svake porcije stavite pečeno lisnato testo. Uživajte u najboljem goveđem paprikašu sa pecivom.

Pročitajte kako se pravi JAPANSKI PAPRIKAŠ SA SOJINIM SOSOM

BONUS VIDEO

Kurir Recept za svinjski paprikaš

StvarUkusa/L.S.