Piletina je zdrava, ukusna i zasitna, a još kada se pomeša sa krompirom i pečurkama, ne postoji bolja večera ili ručak. Spremite jelo od jeftinih sastojaka koji će svi voleti, a uspeva čak i onima koji ne znaju ništa da spreme. Sve što treba da uradite je da isečete sastojke i da ih poređate u tepsiju i ispečete. Brzo, lako i jednostavno.
Sastojci:
- 300 g belog mesa
- 1 crni luk
- 300 g pečuraka
- 400 g krompira
- 2 paradajza
- peršun
Priprema:
Isecite belo meso i poređajte u tepsiju koju ste namastili, pa posolite i pobiberite. Dodajte preko sečen crni luk. U posudi pomešajte pečurke, krompir i paradajz. Prelijte maslinovim uljem, i lepo promešajte. Zatim sipajte preko luka i pecite na 200°C oko 40 minuta. Pospite seckanim peršunom.
Izvor: Stvar ukusa
HAJDE DA KUVAMO ZAJEDNO! Pošaljite nam svoj NAJBOLJI RECEPT i osvojite VREDNE NAGRADE
Čorba od karfiola sa kiselom pavlakom
Korpice sa belim mesom i paprikama
Hladno svinjsko pečenje za svečani ručak
Brend Bakina Tajna predstavio nove proizvode: Mediteranski umaci u susret hladnim danima
Slagana slavska salata sa paradajzom i kačkavaljem