1. Premažite pleh uljem i dodajte krupno izmrvljen hleb i u to umešajte pečene jabuke
2. U posebnoj posudi uzmešajte jaja, mleko i šećer. Zatim dodajte preostale namirnice i mešajte dok se ne sjedine.
3. Smeša se ravnomerno zalepi preko sitnog hleba, pokušavajući da pokrije što više komada.
4. Dodajte kocke maslaca u smesu u blago rastresite.
5. Za prelivanje, u drugoj posudi mešajte smeđi šećer, šećer, cimet, muškatni orah, a zatim maslac. Polako dodajte u brašno dok se ne sjedini.
6. Koristite čiste ruke da biste prelili smešu preko mešavine hleba.
7. Pokrijte folijom i ostavite u frižideru preko noći.
8. Zagrejati rernu do 180 stepeni. Pecite oko 40-45 minuta ili dok se francuski tost ne ukuva u sredini.
*Najbolje recepte, kulinarske savete, trikove i dijete možete pronaći i na našoj Facebook stranicama - Stvar ukusa i Šta da kuvam danas?
*Zapratite Stvar ukusa i na Instagramu >>>>>>>>>>>> https://www.instagram.com/stvar_ukusa/
1 SASTOJAK SE NIKAKO NE DODAJE U RUSKU SALATU, BRŽE SE KVARI: Milena je otkrila kako da ostane sveža i ukusna par dana
LAVA KOLAČ OD LIMUNA I BELE ČOKOLADE: Miks kiselog i slatkog, rastopljenog u ukusnom kolaču
VEĆINA DOMAĆICA PRAVI OVE GREŠKE PRILIKOM SPREMANJA PITE: Evo kako da vam svaki put uspe i bude savršena
SVI PRAVE ISTU GREŠKU KADA SPREMAJU KARBONARE: Evo kako da pripremite najkremastiji italijanski klasik
RUSKU SALATU SMO PRAVILI POGREŠNO: Bez nje je nezamisliva slavska trpeza, a 2 trika joj poboljšavaju ukus