1. Izmešajte jaja, 100 grama krem-sira, pet kašika vode, brašno i so, pa smesu ostavite da odstoji pola sata.
2. Piletinu i luk isecite na trake, pa ih ostavite da se mariniraju u ulju i mešavini zacina 15-ak minuta. Stavite malo ulja u tiganj i ispecite deblje palačinke (4-5 komada).
3. Beli luk iseckajte što sitnije, paradajz isecite na trake, krastavce na listiće, a mladi luk na kolutiće. Izriban kupus začinite kao salatu, pa ga ocedite. Ostatak krem-sira pomešajte s belim lukom, salatom i solju.
4. Piletinu i mladi luk pržite 5 minuta u vrućem tiganju bez dodavanja ulja, posolite i ostavite da se ohlade.
5. Palačinke spustite na providnu foliju, premažite sosom od belog luka, rasporedite ostale sastojke, pa ih smotajte, umotajte u foliju i stavite na pola sata u frižider.
6. Zatim isecite palačinke na nekoliko delova i poslužite sa ostatkom sosa od belog luka.