Zapečeni brokoli sa sirom možete da služite kao prilog nekom mesu, ali možete da servirate i samo sa salatom ako želite laganiji obrok. Takođe, čedar sir ne morate da kupujete već brzo i lako možete sami da napravite. Nakon upotrebe rernu operite brzo i lako pomoću domaće paste.
Sastojci:
- 500 g brokolija
- 1 kašičica soli
- 200 g čedar sira
- 5 jaja
- 3 kašike mleka
Priprema:
Brokoli skuvajte. Jaja umutite sam malo mleka i dodajte pola količine rendanog sira. Promešajte. U nauljenu tepsiju sipajte brokoli, preko smesu sa jajima i preostali sir. Pecite na 180°C oko 25-30 minuta.
Izvor: Stvar ukusa
1 SASTOJAK SE NIKAKO NE DODAJE U RUSKU SALATU, BRŽE SE KVARI: Milena je otkrila kako da ostane sveža i ukusna par dana
LAVA KOLAČ OD LIMUNA I BELE ČOKOLADE: Miks kiselog i slatkog, rastopljenog u ukusnom kolaču
VEĆINA DOMAĆICA PRAVI OVE GREŠKE PRILIKOM SPREMANJA PITE: Evo kako da vam svaki put uspe i bude savršena
SVI PRAVE ISTU GREŠKU KADA SPREMAJU KARBONARE: Evo kako da pripremite najkremastiji italijanski klasik
RUSKU SALATU SMO PRAVILI POGREŠNO: Bez nje je nezamisliva slavska trpeza, a 2 trika joj poboljšavaju ukus