1. Voće, rum i vino najpre dobro ohladite. Isecite limun. limetu i pomorandžu na tanke kriške i stavite u veliki bokal. Dodajte rum i šećer. Hladite u frižideru oko 2 sata.
2. Pre služenja, promešajte voće, a zatim umešajte vino i sok od pomorandže. količinu šećera možete slobodno odrediti prema sopstvenom ukusu.
1 SASTOJAK SE NIKAKO NE DODAJE U RUSKU SALATU, BRŽE SE KVARI: Milena je otkrila kako da ostane sveža i ukusna par dana
LAVA KOLAČ OD LIMUNA I BELE ČOKOLADE: Miks kiselog i slatkog, rastopljenog u ukusnom kolaču
VEĆINA DOMAĆICA PRAVI OVE GREŠKE PRILIKOM SPREMANJA PITE: Evo kako da vam svaki put uspe i bude savršena
SVI PRAVE ISTU GREŠKU KADA SPREMAJU KARBONARE: Evo kako da pripremite najkremastiji italijanski klasik
RUSKU SALATU SMO PRAVILI POGREŠNO: Bez nje je nezamisliva slavska trpeza, a 2 trika joj poboljšavaju ukus