1. Limun i grejpfrut držite potopljene u rastvoru sode bikarbone 24 sata, pa ih dobro operite.
2. Sameljite ih u mašini za meso i procedite kroz gazu.
3. Dodajte 2l vode, 1kg šećera i 6 limuntusa. Mešajte dok se šećer i limuntus ne rastope, pa sipajte u flaše.
4. Pijte ga razređenog kiselom ili običnom vodom.
1 SASTOJAK SE NIKAKO NE DODAJE U RUSKU SALATU, BRŽE SE KVARI: Milena je otkrila kako da ostane sveža i ukusna par dana
LAVA KOLAČ OD LIMUNA I BELE ČOKOLADE: Miks kiselog i slatkog, rastopljenog u ukusnom kolaču
VEĆINA DOMAĆICA PRAVI OVE GREŠKE PRILIKOM SPREMANJA PITE: Evo kako da vam svaki put uspe i bude savršena
SVI PRAVE ISTU GREŠKU KADA SPREMAJU KARBONARE: Evo kako da pripremite najkremastiji italijanski klasik
RUSKU SALATU SMO PRAVILI POGREŠNO: Bez nje je nezamisliva slavska trpeza, a 2 trika joj poboljšavaju ukus