1. Čia semenke i vodu pomešajte u čaši i ostavite da odstoji oko 15 minuta.
2. Nakon 15 minuta čia semenke će lagano nabubriti.
3. Nakon toga dodajte limunov sok i zaslađivač po ukusu. Dobro izmešajte i popijte.
4. Ako semenke potonu na dno, promešajte kašičicom.
Izvor: kiwi.hr
1 SASTOJAK SE NIKAKO NE DODAJE U RUSKU SALATU, BRŽE SE KVARI: Milena je otkrila kako da ostane sveža i ukusna par dana
LAVA KOLAČ OD LIMUNA I BELE ČOKOLADE: Miks kiselog i slatkog, rastopljenog u ukusnom kolaču
VEĆINA DOMAĆICA PRAVI OVE GREŠKE PRILIKOM SPREMANJA PITE: Evo kako da vam svaki put uspe i bude savršena
SVI PRAVE ISTU GREŠKU KADA SPREMAJU KARBONARE: Evo kako da pripremite najkremastiji italijanski klasik
RUSKU SALATU SMO PRAVILI POGREŠNO: Bez nje je nezamisliva slavska trpeza, a 2 trika joj poboljšavaju ukus