1. Očistiti, oprati i posušiti spanać. Iseći papriku na prutiće. Iseckati beli i crni luk. Iseći lososa na kocke. Skuvati špagete prema uputstvu sa pakovanja.
2. Zagrejati maslac i prodinstati luk. Dodati beli luk, posoliti, pobiberiti i začiniti čilijem. Dodati spanać i papriku. Kad spanać splasne, začiniti još jednom. Nakon 3 minuta naliti belo vino i krčkati daljih 2 minuta. Umešati kiselu pavlaku i losos, pa ostaviti još malo na vatri.
3. Procediti špagete i umešati ih u preliv.
SAVET: Servirati uz jelo belo vino.
1 SASTOJAK SE NIKAKO NE DODAJE U RUSKU SALATU, BRŽE SE KVARI: Milena je otkrila kako da ostane sveža i ukusna par dana
LAVA KOLAČ OD LIMUNA I BELE ČOKOLADE: Miks kiselog i slatkog, rastopljenog u ukusnom kolaču
VEĆINA DOMAĆICA PRAVI OVE GREŠKE PRILIKOM SPREMANJA PITE: Evo kako da vam svaki put uspe i bude savršena
SVI PRAVE ISTU GREŠKU KADA SPREMAJU KARBONARE: Evo kako da pripremite najkremastiji italijanski klasik
RUSKU SALATU SMO PRAVILI POGREŠNO: Bez nje je nezamisliva slavska trpeza, a 2 trika joj poboljšavaju ukus