1. U posudi srednje veličine pomešajte kim, so i biber. Dodajte meso i dobro promešajte.
2. U tiganju zagrejte ulje i dodajte začinjeno meso i beli luk. Pržite na tihoj vatri oko 2 minuta.
3. U manjoj posudi pomešajte 3/4 šolje pileće supe, sok od pomorandže, sirće i smeđi šećer. Smesu dodajte mesu i belom luku. Dodajte i iseckanu šargarepu, i kada počne da vri, smanjite temperaturu. Kuvajte oko 8 minuta.
4. Gustin dodajte ostatku pileće supe i promešajte. Konstantno mešajući sipajte smesu sa gustinom mesu kako bi se jelo zgusnulo. Dodajte i iseckan mladi luk. Sačekajte da provri, smanjite temperatruru i ostavite da struji oko minut.
5. Testeninu skuvajte prema uputstvu, procedite i isperite, a zatim pomešajte sa pripremljenim mesom.
6. Poslužite pastu sa mesom i dekorišite po želji.