Priprema ne može biti jednostavnija. Samo skuvate špagete i pomešate sa ostalim sastojcima. Imaćete večeru za 10 minuta. Po želji ih nakon serviranja možete posuti parmezanom.
Sastojci:
- pakovanje špageta
- 2 konzerve tunjevine u maslinovom ulju
- 5 kašika pavlake
- 5 kašika paradajz sosa
- parmezan
- so, biber, origano
Priprema:
Špagete skuvajte i ocedite. U šerpi ili dubljem tiganju pomešajte sve ostale sastojke, tunjevinu nemojte cediti. Vratite špagete, dobro promešajte, ostavite nekoliko minuta da se sve dobro poveže i poslužite.
Izvor: Svar ukusa
1 SASTOJAK SE NIKAKO NE DODAJE U RUSKU SALATU, BRŽE SE KVARI: Milena je otkrila kako da ostane sveža i ukusna par dana
LAVA KOLAČ OD LIMUNA I BELE ČOKOLADE: Miks kiselog i slatkog, rastopljenog u ukusnom kolaču
VEĆINA DOMAĆICA PRAVI OVE GREŠKE PRILIKOM SPREMANJA PITE: Evo kako da vam svaki put uspe i bude savršena
SVI PRAVE ISTU GREŠKU KADA SPREMAJU KARBONARE: Evo kako da pripremite najkremastiji italijanski klasik
RUSKU SALATU SMO PRAVILI POGREŠNO: Bez nje je nezamisliva slavska trpeza, a 2 trika joj poboljšavaju ukus