1. U činiju stavite skuvan pasulj, paradajz iseckan na kockice, kao i slatku i ljutu papriku. Dodajte i iseckani bosiljak.


Sastojci:

300 g skuvanog crvenog pasulja

3 paradajza srednje veličine

1 crvena slatka paprika

1 crvena ljuta paprika 

2 kašike maslinovog ulja

1 kašika jabukovog sirćeta

nekoliko listova bosiljka

so i biber

2. Prelijte uljem, sirćetom, posolite i pobiberite, promešajte.

3. Ova salata je najbolja kada odstoji nekih 10-15 minuta, mada je možete ostaviti i preko noći u frižideru, poklopljenu. Odlična je i sutradan.

*Najbolje recepte, kulinarske savete, trikove i dijete možete pronaći i na našoj Facebook stranicama - Stvar ukusa i Šta da kuvam danas?

*Zapratite Stvar ukusa i na Instagramu >>>>>>>>>>>> https://www.instagram.com/stvar_ukusa/

Izvor: kuvarancije.com