Koliko ćete uživati u zanimljivosti pripreme, još više ćete u sjajnom ukusu

1. Paradajz oprati i posušiti, pa iseći tzv. poklopac tj. deo gde se nalazi peteljka. Ukoliko je potrebno, kako bi paradajz mogao stabilno da stoji, malo iseći i poravnati donji deo ploda.
2. Pažljivo izdubiti paradajz (pulpu sačuvati) i začiniti sa unutrašnje strane.
3. Blago nuljiti vatrostalnu posudu, na dno položiti izdubljen paradajz i ruzmarin.
4. Složiti izdubljen paradajz, u svaki paradajz razbiti jaje, blago začiniti i peći u ugrejanoj rerni na 220ºC oko sedam minuta ili po želji (u zavisnosti da li je potreno da jaja budu rovita ili dobro pečena).
*Najbolje recepte, kulinarske savete, trikove i dijete možete pronaći i na našoj Facebook stranicama - Stvar ukusa i Šta da kuvam danas?
*Zapratite Stvar ukusa i na Instagramu >>>>>>>>>>>> https://www.instagram.com/stvar_ukusa/
Izvor: posaljirecept.rs